Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Vaarallinen rakkaus" by Heleena Lönnroth * Book PDF Kindle ePub Free

Vaarallinen rakkaus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vaarallinen rakkaus
  • Author : Heleena Lönnroth
  • Release Date : January 29, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 514 KB

Description

ElĂ€kkeellĂ€ oleva Pankinjohtaja on pÀÀttĂ€nyt pistÀÀ pystyyn kunnon ryyppĂ€jĂ€iset. Seurana ovat Kunnansihteeri ja Opettaja. Viina virtaa lĂ€pi yön – nyt pidetÀÀn hauskaa ja saunotaan! Aamulla Pankinjohtajan poika tulee kĂ€ymÀÀn, ja hĂ€ntĂ€ odottaa jĂ€rkyttĂ€vĂ€ nĂ€ky. IsĂ€n eteisessĂ€ makaa nimittĂ€in eloton nainen alusvaatteisillaan. MitĂ€ oikein on tapahtunut? Porukka pÀÀttÀÀ, ettĂ€ ruumiista on pÀÀstĂ€vĂ€ eroon.
Vanhasta navetasta löytynyt naisen ruumis sekoittaa Kaakonetsivien, Unto Hakkaraisen ja Asseri Valon, loman. Miehet ovat saapuneet Pohjanmaalle Puukkofestivaaleille, mutta joutkuvatkin yllÀttÀen selvittÀmÀÀn murhaa.
KaakonetsivÀt Unto Hakkarainen ja Asseri Valo saattavat kyllÀ olla elÀkeikÀisiÀ miehiÀ, mutta tÀmÀ ei yksityisetsivien vauhtia hidasta. YhdessÀ ystÀvykset ovat valmiita selvittÀmÀÀn mitÀ monimutkaisimpia rikoksia, jotka kuljettavat heitÀ ympÀri maailman.
Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkÀÀn kirjastonhoitajana sekÀ kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. HÀnen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.


PDF Ebook Download "Vaarallinen rakkaus" Online ePub Kindle